Benvinguts!

Molt bones a tots i totes!

Estrenem entrefullesibranques, el nostre blog sobre natura. Som l’Helena i en Martí, biòloga i ambientòleg amb una gran passió per la natura.

El motiu pel qual hem iniciat aquest blog és el d’apropar la natura a tothom, i d’aquesta manera fomentar el respecte i l’estima cap al medi natural.

El detonant, però, va ser la indignació en veure sovint com molts dels usuaris dels nostres entorns naturals no saben respectar-los ni el més mínim. Són massa freqüents les vegades que trobem gent que considera que els nostres boscos i platges són extensions dels parcs i zones d’esbarjo, on es pot fer el que es vol, llençar les deixalles a qualsevol racó, arrencar plantes i, en definitiva, malmetre l’entorn.

 Com ja hem dit, som grans aficionats de la natura i creiem que podem compartir experiències i troballes interessants, amb l’objectiu principal de descobrir-ne la part més atractiva i desconeguda d’aquesta i crear un espai interessant i atractiu. Alhora volem compartir notícies i fets importants que ens afecten a tots als amants del camp i dels que a vegades no se’n fa gaire ressò. Així doncs, esperem poder contribuir una mica a la divulgació i educació ambiental, de manera que tots aprenguem a gaudir més de la natura i a fer-ho de manera més responsable.

Amb tot, desitgem que aquest sigui un lloc interessants per a tots i esperem que us agradi.

Així que comencem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s